jachud3 Napisano 29 Lipca 2009 Napisano 29 Lipca 2009 Eeee tam, dobrze jest Kończ waćpan ten kurs i dociągnij Lancastera do końca bo mi się czipsy kończą pzdr. Cytuj
HubertK Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Napisano 8 Sierpnia 2009 Jak tylko zdałem A+B( ) zabrałem się "ostro" za Lanca. Poprawiłem klapy luku bombowego, wykończyłem podwozie, zamontowałem blaszki zewnętrzne, powalczyłem trochę z oszkleniem.Myślę też jak zrobic antenę do radaru H2S. Ta od revella mi się nie podoba i usiłuję coś samemu wystrugać. Czy ma ktoś jakieś szkice/rysunki/zdjęcia tej antenki? Lada chwila powinienem lakierować na matowo, przykleić oszklenie i wstawić Lanca do galerii... ...Aż mi sie w to wierzyć nie chce pzdr Cytuj
HubertK Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 Witam po dłuższej niż myślałem przerwie Wakacje się skończyły, czas na modelarstwo mi się skończy lada moment, więc po bezowocnych tygodniach wrzuciłem 5 bieg i... poprawiłem kolektory wydechowe Zrobiłem bombsight Zamontowałem karabiny i owiewki Stworzyłem H2S Zamontowałem i podłączyłem silnik Teraz muszę suchym pędzlem przyrdzewieć kolektory wydechowe, prysnąć lakierem w paru miejscach, przedrzeć kilka miejsc, wyjść na słońce i zrobić kilka zdjęć do galerii, która pojawi się jutro tj. czwartek lub piątek pozdrawiam HK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi