jachud3 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Eeee tam, dobrze jest Kończ waćpan ten kurs i dociągnij Lancastera do końca bo mi się czipsy kończą pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Jak tylko zdałem A+B( ) zabrałem się "ostro" za Lanca. Poprawiłem klapy luku bombowego, wykończyłem podwozie, zamontowałem blaszki zewnętrzne, powalczyłem trochę z oszkleniem.Myślę też jak zrobic antenę do radaru H2S. Ta od revella mi się nie podoba i usiłuję coś samemu wystrugać. Czy ma ktoś jakieś szkice/rysunki/zdjęcia tej antenki? Lada chwila powinienem lakierować na matowo, przykleić oszklenie i wstawić Lanca do galerii... ...Aż mi sie w to wierzyć nie chce pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 Witam po dłuższej niż myślałem przerwie Wakacje się skończyły, czas na modelarstwo mi się skończy lada moment, więc po bezowocnych tygodniach wrzuciłem 5 bieg i... poprawiłem kolektory wydechowe Zrobiłem bombsight Zamontowałem karabiny i owiewki Stworzyłem H2S Zamontowałem i podłączyłem silnik Teraz muszę suchym pędzlem przyrdzewieć kolektory wydechowe, prysnąć lakierem w paru miejscach, przedrzeć kilka miejsc, wyjść na słońce i zrobić kilka zdjęć do galerii, która pojawi się jutro tj. czwartek lub piątek pozdrawiam HK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Cudeńko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Brak słów pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Finito Kliknij na obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi