Erni Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 (edytowane) Model SdKfz 251/9 Ausf C w skali 1/48 Baza to model AFV Club oraz konwersja Gasoline. Edytowane 13 Września 2021 przez Erni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Września 2021 Autor Share Napisano 14 Września 2021 bulik58 bardzo miło że się podoba , ale tego modelu nie prezentowałem w Jaworznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Września 2021 Autor Share Napisano 14 Września 2021 14 godzin temu, bulik58 napisał: Erni mam problem wejsc na twojego Bloga wyswietla na czerwono - стоп, не продолжай (zart) ze strona zablokowana. Podobnie wyglada z facebookiem u mnie działa bez kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 (edytowane) Ja odwiedziłem i żyję. Podejrzewam, że to kwestia programu antywirusowego. Ja mam Bitdefendera, który jest dość czuły, a tu nic nie wykrywa. Myślę więc, że strona jest bezpieczna. Edytowane 15 Września 2021 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi