pedros Napisano 14 Września 2021 Share Napisano 14 Września 2021 Cześć, Buduję właśnie w/w model i w momencie dotarcia do budowy silników okazało się, że jedna z dwóch ramek J jest wybrakowana. Nie ma osprzętu silnika (części 1-6, 16, 20). Nie mogę zwrócić się do HB, ponieważ to model "z drugiej ręki" i nie mam dowodu zakupu. Czy ktoś może robił ten model bez silników, lub bez osprzętu i mógłby odstąpić te części. Oczywiście pokrywam wszelkie koszty. Z góry dzięki za odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 robiłem wersję A bez pokazywania silników. Jak nie wywaliłem ramek to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Przepraszam, ale jednak w wersji A są inne ramki silników. Jak by co to mogę te podesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 15 Września 2021 Autor Share Napisano 15 Września 2021 2 minuty temu, Wojtek80 napisał: Przepraszam, ale jednak w wersji A są inne ramki silników. Jak by co to mogę te podesłać. Tak, są inne. Ale dzięki za odzew. Już ktoś mi wysłał dokładnie te, co potrzebuję. Nie zdążyłem zamknąć tu tematu. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 15 Września 2021 Autor Share Napisano 15 Września 2021 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi