adamkijak Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Witam i zaczynam nowy projekt ktory nie wiem jak dlugo potrwa i pewnie bedzie przerywnikiem pomiedzy reszta. Jest to moja pierwsza figurka i czas pokaze czy ostatnia. Model przesedl juz zmiane pozycji poniewaz zamierzam zrobic scenke z kantyny w Mos Eisley i do tego celu Hanik musi siedziec. Pozycja generalnie jest w 90% zgodna i na tyle zostanie poniewaz brak doswiadczenia w tym klimacie uniemozliwia mi dokladne odwzorowanie, ale generalnie jestem zadowolony. Tak mialo byc: Tak jest teraz: a jak bedzie, to sie zobaczy. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partyznat Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Kurde na tym pudełku Han wygląda jak Ken z Barbie nie nie taki żarcik Bardzo ciekwa figurka cekam na dalsza relacje zasiadam w pierwszym rzedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Solo strzelając do Greedo najwyraźniej popuścił... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 wygląda trochę, jakby unosił nogę celem puszczenia bąka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts