adamkijak Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Witam i zaczynam nowy projekt ktory nie wiem jak dlugo potrwa i pewnie bedzie przerywnikiem pomiedzy reszta. Jest to moja pierwsza figurka i czas pokaze czy ostatnia. Model przesedl juz zmiane pozycji poniewaz zamierzam zrobic scenke z kantyny w Mos Eisley i do tego celu Hanik musi siedziec. Pozycja generalnie jest w 90% zgodna i na tyle zostanie poniewaz brak doswiadczenia w tym klimacie uniemozliwia mi dokladne odwzorowanie, ale generalnie jestem zadowolony. Tak mialo byc: Tak jest teraz: a jak bedzie, to sie zobaczy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Kurde na tym pudełku Han wygląda jak Ken z Barbie nie nie taki żarcik Bardzo ciekwa figurka cekam na dalsza relacje zasiadam w pierwszym rzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Solo strzelając do Greedo najwyraźniej popuścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 wygląda trochę, jakby unosił nogę celem puszczenia bąka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi