Miniex Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Witam, jak w temacie poszukuję modelu ATTKIT006 1/32 Ansaldo A1 "Balilla". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Witam. Posiadam wersję "Polish Service". Cena 1500 PLN + koszty przesyłki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miniex Posted September 17, 2021 Author Share Posted September 17, 2021 Miałem nic nie pisać, ale podziękuję za taką ofertę. Szukam wersji jak w temacie, włoskiej do końca listopada 1918. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 "Taką" czyli jaką? Model kosztował ponad 170 funtów netto (ceny na stronie aviattic były bez VAT i kosztów przesyłki). Nie jest już produkowany. Stąd taka oferta. Na eBayu z pewnością będzie taniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miniex Posted September 19, 2021 Author Share Posted September 19, 2021 (edited) 9 godzin temu, Wojciech napisał: "Taką" czyli jaką? Model kosztował ponad 170 funtów netto (ceny na stronie aviattic były bez VAT i kosztów przesyłki). Nie jest już produkowany. Stąd taka oferta. Na eBayu z pewnością będzie taniej Model bezpośrednio w Aviattic kosztował 160 plus darmowa wysyłka - kupuję od nich często więc wiem co i jak. Teraz owszem + vat, jest od 1 lipca, a przesyłka powyżej 150 była darmowa. Zresztą wyraźnie napisałem o jaki model mi chodzi - podałem nr producenta. Proszę o zamknięcie tematu - nie chcę prowadzić dalszej dyskusji. Edited September 19, 2021 by Miniex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts