Miniex Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Witam, jak w temacie poszukuję modelu ATTKIT006 1/32 Ansaldo A1 "Balilla". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Witam. Posiadam wersję "Polish Service". Cena 1500 PLN + koszty przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 Miałem nic nie pisać, ale podziękuję za taką ofertę. Szukam wersji jak w temacie, włoskiej do końca listopada 1918. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 "Taką" czyli jaką? Model kosztował ponad 170 funtów netto (ceny na stronie aviattic były bez VAT i kosztów przesyłki). Nie jest już produkowany. Stąd taka oferta. Na eBayu z pewnością będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 19 Września 2021 Autor Share Napisano 19 Września 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Wojciech napisał: "Taką" czyli jaką? Model kosztował ponad 170 funtów netto (ceny na stronie aviattic były bez VAT i kosztów przesyłki). Nie jest już produkowany. Stąd taka oferta. Na eBayu z pewnością będzie taniej Model bezpośrednio w Aviattic kosztował 160 plus darmowa wysyłka - kupuję od nich często więc wiem co i jak. Teraz owszem + vat, jest od 1 lipca, a przesyłka powyżej 150 była darmowa. Zresztą wyraźnie napisałem o jaki model mi chodzi - podałem nr producenta. Proszę o zamknięcie tematu - nie chcę prowadzić dalszej dyskusji. Edytowane 19 Września 2021 przez Miniex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi