MajorStachu Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Dzień dobry Mam problem z farbą w sprayu tamiya ls4 dobrze wymieszałem maluję a tu po kilku minutach pojawił się srebrny kolor nie wiem z czego to wynika proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Nie ma takiej farby w katalogu Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 2 Października 2021 Autor Share Napisano 2 Października 2021 German Grey TS-4 pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Podstawa to dobre wymieszanie oraz malowanie powierzchni już zagruntowanej primerem. Z plastiku bez podkładu farba będzie spływać lub będą prześwity. Poza tym farba może być po prostu stara, albo była przechowywana w ujemnych temperaturach. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi