DamianosPL Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego Zawieszenie przyklejone. Wycinanie kół zostawię na późniejszy etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 9 Lutego Autor Share Napisano 9 Lutego Powoli jakoś idzie. Z fototrawionką było troche wyzwania ale sie udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego Wieża prawie ukończona. Zostały jeszcze do wycięcia koła i gąsienice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Pare elementów jeszcze doklejonych do wieży. Koła wycięte i powoli się szlifują. I sporo elementów które są nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca Koła wszystkie oszlifowane. Gąsienice oszlifowane 1 strona tam gdzie nie bedą widoczne ślady po wypychaczach. 1 strona zrobiona cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Druga strona gąsienic zrobiona. Koła i akcesoria czekają na podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca Podkład dany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca Gąsienice i koła pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca Podkład dany na kadłub i wieże. Ponownie wróciłem do Surfacera celuloza ten Aqueous nie słuzy mi z Leveling Thinnerem bym musiał kupić i spróbować tym thinnerem do serii H . Kilka akcesorii pomalowanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Kadłub i wieza pomalowane kolorem Middle Stone i porównanie do Raw Sienna. Zacząłem również koła zabezpieczać do malowania. Bardzo dobre narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Sobota o 14:01 Autor Share Napisano Sobota o 14:01 Koła pomalowane, akcesoria przyklejone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu Lakier bezbarwny dany. Postanowiłem troche gąsienice przybrudzić. Uzyłem metody suchego pędzla i na to Wash. Jeszcze jakieś pigmenty do tego dojdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi