LordDisneyland Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Pytanie mam do szanownego koleżeństwa- chcę wkleić obciążenia z ołowianej taśmy w nos samolotu. Używać do tego kleju typu superglue, czy może czegoś innego? Poxilina, ośmiorniczka, inne cuda? Co najlepiej się sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ja przyklejam cyjanopanem, a potem dla pewności poprawiam dwuskładnikowym Distalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ja zwykle wciskam obciążenie w plastelinę (niewielka ilość), a potem wklejam to superglutem. Zawsze działa. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Dwuskładnikowy Distal lub bezbarwny Poxipol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Poxipol. Trwała spoina i fajna tacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi