marciak90 Napisano 9 Października 2021 Share Napisano 9 Października 2021 witam, jest to mój trzeci model. Pierwszy raz użyłem sporo szpachli, na razie wszystko wygląda dość przeciętnie ,bo jeszcze nie opanowałem do końca wszystkich technik modelarskich. Sporo rzeczy do poprawy.. proszę o uwagi co do poprawek na elementach na zdjęciach. pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 9 Października 2021 Autor Share Napisano 9 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 9 Października 2021 Autor Share Napisano 9 Października 2021 Na razie wszystko wygląda tak. Jeszcze sporo popraw i zastanawiam się czy dawać washa i jakiego.. trochę zostało szpachli do wygładzenia i pomalowania gdzie nie gdzie itp.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Października 2021 Share Napisano 9 Października 2021 Kadłub do ponownego szpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 9 Października 2021 Autor Share Napisano 9 Października 2021 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 14 Października 2021 Autor Share Napisano 14 Października 2021 więcej zdjęć w przyszłym tygodniu.. raczej finisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi