Tomek1124 Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 Hej, jeżeli cena nie gra roli to proponuję również bardzo fajne bezproblemowe modele:: Tamiya 35345 Pz.Kpfw. Panther Ausf. D Tamiya 35369 Pz.Kpfw.38(t) Ausf. E/F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 12 Października 2021 Autor Share Napisano 12 Października 2021 Dziękuję wszystkim za cenne komentarze i podpowiedzi. Ostatecznie zdecydowałem się na Stug'a IV od Tamiya. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż kurier dostarczy a potem skleić i pomalowaç. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 35 minut temu, LuckyStrike napisał: Dziękuję wszystkim za cenne komentarze i podpowiedzi. Ostatecznie zdecydowałem się na Stug'a IV od Tamiya. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż kurier dostarczy a potem skleić i pomalowaç. Powodzenia w budowie modelu. Czekamy na warsztat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi