MajorStachu Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) Witam Oto taki maluch ze Zvezdy w 1/100 pomalowany sprayem Ts4 od tamki. Proszę o ocenę jak wyszedł Pozdrawiam Stanisław Edited October 13, 2021 by MajorStachu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) Popracuj nad zdjęciami, bo cięzko to ocenić, przytnij, skadruj te zdjęcia na przyszłość, po co nam te liscie i reszta tego terenu ?, powiększ lepiej model , bo teraz to zajmuje z 10 Procent zdjęcia, choc z daleka widac że sprayem to jednak lepiej niz ten Twój ostatni pzkpfw 3, i szyby kiepsko wyszły Edited October 13, 2021 by Evildead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Cześć! Myślę, że wyszedł dobrze, po zastanowieniu rzeczywiście szyby mogły by być lepsze. Jeszcze jedna rzecz, która dużo by dała moim zdaniem to okrągłe reflektory - nawet w formie walców, ale okrągłe by wyglądały lepiej niż te odlane razem z błotnikami. Ta skala to jednak jest nieubłagana - musiałbyś to pod mikroskopem robić (takim jak dla dentystów albo elektroników x6 np.), żeby potem na zdjęciach makro to jakoś wyglądało, więc jak już pisałem-jest bardzo dobrze. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorStachu Posted July 5, 2022 Author Share Posted July 5, 2022 Dostałem wyróżnienie za ten model drugi to Bf109 którego pokazałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts