pmroczko Napisano 14 Października 2021 Share Napisano 14 Października 2021 Dzień dobry! Opracowałem arkusz kalkomanii do mojej Cobry, teraz chciałbym komuś zlecić wydruk - kogo byście polecali? Z góry dziękuję za wskazówki - pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł www.vietnam.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 13 godzin temu, pmroczko napisał: Dzień dobry! Opracowałem arkusz kalkomanii do mojej Cobry, teraz chciałbym komuś zlecić wydruk - kogo byście polecali? Z góry dziękuję za wskazówki - pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł www.vietnam.net.pl Napisz: a.fiedotow@gmail.com https://mrdecal.zolnierowi.cz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 15 Października 2021 Autor Share Napisano 15 Października 2021 Dzięki, napisałem - zobaczmy jak to wyjdzie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi