bulik58 Napisano Niedziela o 19:08 Share Napisano Niedziela o 19:08 (edytowane) 54 minuty temu, MaciejW napisał: Ja sobie wmawiam, że nie kupię nic nowego do momentu skończenia jakiegoś modelu. Ciekawe ile wytrwam... Nadzieję trzeba mieć zawsze , bo czasem się spełnia . po długim czasie udało mi dokończyć ten zestaw . W tym roku wystąpił kompletnie ukończony pierwszy raz w Bytomiu Edytowane Niedziela o 19:12 przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano Niedziela o 20:43 Autor Share Napisano Niedziela o 20:43 Byłem w sobotę tylko w roli widza, tylko przyszedłem w godzinach szczytu więc do pancerki nawet się nie dobiłem niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano wczoraj o 10:14 Share Napisano wczoraj o 10:14 15 godzin temu, MaciejW napisał: Ja sobie wmawiam, że nie kupię nic nowego do momentu skończenia jakiegoś modelu. Ciekawe ile wytrwam... Bazując na moich doświadczeniach to niedługo. Miło było Cię poznać w Bytomiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano wczoraj o 15:45 Autor Share Napisano wczoraj o 15:45 5 godzin temu, Endrju napisał: Miło było Cię poznać w Bytomiu. Z wzajemnością, wystaw w tym sezonie jeszcze będzie wiele może jeszcze będzie okazja się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi