bulik58 Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca (edytowane) 54 minuty temu, MaciejW napisał: Ja sobie wmawiam, że nie kupię nic nowego do momentu skończenia jakiegoś modelu. Ciekawe ile wytrwam... Nadzieję trzeba mieć zawsze , bo czasem się spełnia . po długim czasie udało mi dokończyć ten zestaw . W tym roku wystąpił kompletnie ukończony pierwszy raz w Bytomiu Edytowane 22 Marca przez bulik58 1 Cytuj
MaciejW Napisano 22 Marca Autor Napisano 22 Marca Byłem w sobotę tylko w roli widza, tylko przyszedłem w godzinach szczytu więc do pancerki nawet się nie dobiłem niestety... Cytuj
Endrju Napisano 23 Marca Napisano 23 Marca 15 godzin temu, MaciejW napisał: Ja sobie wmawiam, że nie kupię nic nowego do momentu skończenia jakiegoś modelu. Ciekawe ile wytrwam... Bazując na moich doświadczeniach to niedługo. Miło było Cię poznać w Bytomiu. 1 Cytuj
MaciejW Napisano 23 Marca Autor Napisano 23 Marca 5 godzin temu, Endrju napisał: Miło było Cię poznać w Bytomiu. Z wzajemnością, wystaw w tym sezonie jeszcze będzie wiele może jeszcze będzie okazja się spotkać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi