Piterpanzer Napisano 18 Października 2021 Share Napisano 18 Października 2021 (edytowane) Witajcie! Z nadzieją patrząc w przyszłość, mimo, że pandemia nie odpuszcza pragnę zaprosić Kolegów jak i miłośników modelarstwa na XXI Osowskie Spotkanie Modelarzy, które odbędzie się w dniach 12-14.11.2021 w Gdańsku Osowie w Szkole podstawowej nr 33/XXIV Liceum Ogólnokształcącym ( dawne Gimnazjum) przy ulicy Wodnika. Zaczniemy tradycyjnie od piątku, pierwsze przymiarki i ewentualne ustawienie pierwszych modeli, a później spontaniczna integracja W sobotę zapraszamy od 9.15 do 16.00, a w niedzielę od 9.15 do 15.00. Edytowane 18 Października 2021 przez Piterpanzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 19 Października 2021 Share Napisano 19 Października 2021 Fajnie. A jakiś regulamin, klasy modeli, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 20 Października 2021 Autor Share Napisano 20 Października 2021 W dniu 19.10.2021 o 20:27, PrzemoLPP napisał: Fajnie. A jakiś regulamin, klasy modeli, itp? Spotkania Modelarskie to spotkania, na które uczestnicy przynoszą dokumentacje, książki, modele w budowie, gotowe modele, dioramy etc, nie ma klas, nie mam ocen, no może poza koleżeńską szyderą , nie mam nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 20 Października 2021 Share Napisano 20 Października 2021 Jasne, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 14 Listopada 2021 Autor Share Napisano 14 Listopada 2021 I po kolejnym Osowskim Spotkaniu Modelarzy za które wszystkim przybyłym bardzo dziękuję. Gorące podziękowania także dla Winka i Yogiego za pomoc w organizacji i logistyce. Bardzo dziękuję Gościom, którzy w ten trudny czas wybrali się w podróż do Trójmiasta i których towarzystwem mogliśmy się cieszyć Kolejne Spotkanie i kolejni nowo poznani Koledzy, którzy zapowiedzieli udział w następnych edycjach to nadzieja na poszerzenie naszego grona. Bawiliśmy się od piątku, było nas ku mojej radości sporo, a i modeli Winek naliczył ponad 100. Jestem dzięki Wam zadowolony i uśmiechnięty, do następnego! Zdjęcia Kolegi Paragrafa https://drive.google.com/drive/folders/1XyfBn3cEIXnLh6J4TijKiC-j-6oa7L6m Zdjęcia Kolegi Zremb https://photos.google.com/share/AF1QipN0AkH_RKNEF4G2Fz7U3ILTePG66DeH9mo0Gftfqbx7pbG_3Pqxwo-ogaFd57fBKg?key=UXZwRVJtdmRERXd6REc3WVNZTHJwV0o3NHVvQzZn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi