Jump to content

Zaproszenie na XXI Osowskie Spotkania Modelarzy 12-14.11.2021

Recommended Posts

Witajcie!
Z nadzieją patrząc w przyszłość, mimo, że pandemia nie odpuszcza pragnę zaprosić Kolegów jak i miłośników modelarstwa na XXI Osowskie Spotkanie Modelarzy,
które odbędzie się w dniach 12-14.11.2021 w Gdańsku Osowie w Szkole podstawowej nr 33/XXIV Liceum Ogólnokształcącym ( dawne Gimnazjum) przy ulicy Wodnika.
Zaczniemy tradycyjnie od piątku, pierwsze przymiarki i ewentualne ustawienie pierwszych modeli, a później spontaniczna integracja 😉
 W sobotę zapraszamy od 9.15 do 16.00, a w niedzielę od 9.15 do 15.00.

plakat_XXI_OSM_2021.JPG

Edited by Piterpanzer

W dniu 19.10.2021 o 20:27, PrzemoLPP napisał:

Fajnie. A jakiś regulamin, klasy modeli, itp?

Spotkania Modelarskie to spotkania, na które uczestnicy przynoszą dokumentacje, książki, modele w budowie, gotowe modele, dioramy etc, nie ma klas, nie mam ocen, no może poza koleżeńską szyderą 😉 , nie mam nagród.

• 4 weeks later...

I po kolejnym Osowskim Spotkaniu Modelarzy za które wszystkim przybyłym bardzo dziękuję.
Gorące podziękowania także dla Winka i Yogiego za pomoc w organizacji i logistyce.
Bardzo dziękuję Gościom, którzy w ten trudny czas wybrali się w podróż do Trójmiasta i których towarzystwem mogliśmy się cieszyć
Kolejne Spotkanie i kolejni nowo poznani Koledzy, którzy zapowiedzieli udział w następnych edycjach to nadzieja na poszerzenie naszego grona.
Bawiliśmy się od piątku, było nas ku mojej radości sporo, a i modeli Winek naliczył ponad 100.
Jestem dzięki Wam zadowolony i uśmiechnięty, do następnego!
Zdjęcia Kolegi Paragrafa
https://drive.google.com/drive/folders/1XyfBn3cEIXnLh6J4TijKiC-j-6oa7L6m
Zdjęcia Kolegi Zremb
https://photos.google.com/share/AF1QipN0AkH_RKNEF4G2Fz7U3ILTePG66DeH9mo0Gftfqbx7pbG_3Pqxwo-ogaFd57fBKg?key=UXZwRVJtdmRERXd6REc3WVNZTHJwV0o3NHVvQzZn