Gulumik Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Witam zapraszam do obejrzenia mojej figurki -proszę o wyrozumiałość robiłem ją parę ładnych lat temu wiecej fotek na stronach: http://www.militarymodels.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 fajny , podoba mi sie , strasznie wredne ryło ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Jak to szkop Bardzo ladny Moglbys wzucic fotki osobno ze szcJzegolami twarzy itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2006 ok ale żeby były foty ciekawsze to wieczorem obrobię zbliżenia i wstawię większe na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2006 Witam no zdjecia nie są rewelacyjne ale chyba coś na nich można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Czerwca 2006 Share Napisano 28 Czerwca 2006 no no , ladnie wyglada, dostrzeglem ze mundur to on za czysty nie ma i to mi sie podoba, tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 No tak umieć robić figurki to bym kiedyś chciał Normalnie i jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 świetny zarost ładnie ładnie... ba... świetnie świetnie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2006 Witam Dzieki za ocenę, super że wam się podoba to mnie dopinguje żeby ruszyć rozpoczete figury (trzy) odłożone i pokazać je w trakcie budowy i malowania. Poza tym mam jeszcze ich kilka których nie wrzucilem na forum i moją stronę więc prosze trochę cierpliwości - chociaż myslę że ta jest najlepsza - zresztą ostatnia a robiłem już nawet nie pamietam kiedy? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi