Abuk Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Mam pytanie . Dlaczego od pewnego czasu na rynku jest niedostępny lakier bezbarwny matowy Gunze H 103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Rzeczywiście nie jest dostępny- napisz do dystrybutora. https://mrhobby.pl/webpage/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Abuk napisał: Mam pytanie . Dlaczego od pewnego czasu na rynku jest niedostępny lakier bezbarwny matowy Gunze H 103 Nie różni się od matowego Tamji akrylu.Jak chcesz dobry lakier matowy spróbuj LP 23.matt.Bardzo fajny.Rozcieńczysz do aerka zwykłym levelingiem Wamoda. Edytowane 1 Listopada 2021 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abuk Napisano 2 Listopada 2021 Autor Share Napisano 2 Listopada 2021 18 godzin temu, robertmodelarz napisał: Rzeczywiście nie jest dostępny- napisz do dystrybutora. Napisałem .Czekam na odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abuk Napisano 2 Listopada 2021 Autor Share Napisano 2 Listopada 2021 14 godzin temu, push-up78 napisał: Nie różni się od matowego Tamji akrylu.Jak chcesz dobry lakier matowy spróbuj LP 23.matt.Bardzo fajny.Rozcieńczysz do aerka zwykłym levelingiem Wamoda. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 32 minuty temu, Abuk napisał: Napisałem .Czekam na odpowiedż. Zadzwoń. Wojtek zawsze odbiera. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abuk Napisano 2 Listopada 2021 Autor Share Napisano 2 Listopada 2021 44 minuty temu, Endrju napisał: Zadzwoń. Wojtek zawsze odbiera. Produkt został wycofany ze sprzedaży i prawdopodobnie nie pojawi się już na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi