Abuk Napisano 1 Listopada 2021 Napisano 1 Listopada 2021 Mam pytanie . Dlaczego od pewnego czasu na rynku jest niedostępny lakier bezbarwny matowy Gunze H 103 Cytuj
robertmodelarz Napisano 1 Listopada 2021 Napisano 1 Listopada 2021 Rzeczywiście nie jest dostępny- napisz do dystrybutora. https://mrhobby.pl/webpage/kontakt.html Cytuj
push-up78 Napisano 1 Listopada 2021 Napisano 1 Listopada 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Abuk napisał: Mam pytanie . Dlaczego od pewnego czasu na rynku jest niedostępny lakier bezbarwny matowy Gunze H 103 Nie różni się od matowego Tamji akrylu.Jak chcesz dobry lakier matowy spróbuj LP 23.matt.Bardzo fajny.Rozcieńczysz do aerka zwykłym levelingiem Wamoda. Edytowane 1 Listopada 2021 przez push-up78 Cytuj
Abuk Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 18 godzin temu, robertmodelarz napisał: Rzeczywiście nie jest dostępny- napisz do dystrybutora. Napisałem .Czekam na odpowiedż. Cytuj
Abuk Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 14 godzin temu, push-up78 napisał: Nie różni się od matowego Tamji akrylu.Jak chcesz dobry lakier matowy spróbuj LP 23.matt.Bardzo fajny.Rozcieńczysz do aerka zwykłym levelingiem Wamoda. Dziękuję Cytuj
Endrju Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 32 minuty temu, Abuk napisał: Napisałem .Czekam na odpowiedż. Zadzwoń. Wojtek zawsze odbiera. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj
Abuk Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 44 minuty temu, Endrju napisał: Zadzwoń. Wojtek zawsze odbiera. Produkt został wycofany ze sprzedaży i prawdopodobnie nie pojawi się już na rynku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi