Bartek12 Napisano 7 Czerwca 2008 Napisano 7 Czerwca 2008 Budował ktoś model Bell UH-1D Slick Italeri bo nie mogłem znaleść w galerii??A czy jest dobrze wykonany i czy nie jest trudny?? Cytuj
reggy Napisano 7 Czerwca 2008 Napisano 7 Czerwca 2008 Hej, znalazłem w internecie jedną opinię: "model kiepsko spasowany - np. przednia szyba zostawia szeroką szczelinę przy ramie - za to bardzo ładne kalki". Cytuj
kamil zoszak Napisano 7 Czerwca 2008 Napisano 7 Czerwca 2008 Czyli sam sobie odpowiedziałeś... Kalki to już na koniec. A co do modelu to pewne trudności przed Tobą Cytuj
Bartek12 Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Napisano 7 Czerwca 2008 Nie raczej go nie kupie wole mi 29 Cytuj
mac eyka Napisano 7 Czerwca 2008 Napisano 7 Czerwca 2008 Nie raczej go nie kupie wole mi 29 Bartku UH-1D z Italerki w skali 1/72 to przepak zestawu firmy ESCI. Obiecuje ci, że jest to najlepszy BellUha jaki kiedykolwiek powstał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi