Bartek12 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Budował ktoś model Bell UH-1D Slick Italeri bo nie mogłem znaleść w galerii??A czy jest dobrze wykonany i czy nie jest trudny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Najpierw. witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek12 Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Hej, znalazłem w internecie jedną opinię: "model kiepsko spasowany - np. przednia szyba zostawia szeroką szczelinę przy ramie - za to bardzo ładne kalki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek12 Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 Kalki to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Czyli sam sobie odpowiedziałeś... Kalki to już na koniec. A co do modelu to pewne trudności przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek12 Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 Nie raczej go nie kupie wole mi 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Nie raczej go nie kupie wole mi 29 Bartku UH-1D z Italerki w skali 1/72 to przepak zestawu firmy ESCI. Obiecuje ci, że jest to najlepszy BellUha jaki kiedykolwiek powstał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi