Merida Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Witam.Chciałem zacząć przygode z Samolotami i znalazłem kilka modeli.Jakie farby mi są potrzebne na model i na początek: Fotki modeli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Spitfajer, lubię nim latać W IŁ-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Ja na samym początku miałem ten ostatni. Mogę spokojnie polecić ;) Skoro ja sobie poradziłem idąc totalnie na żywioł jeśli chodzi o modelarstwo to każdy sobie da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 KUP SFORDFISHA Z REVELLA JEST BARDZO PROSTY NA POCZĄTEK KOLORY TO BIAŁY SZARY MORSKI I JAKIŚ CIEMNI NIEBIESKI CHYBA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Ja na twoim miejscu bym kupił Sfordfisha albo Spitfajera, ale bardziej to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 A aeograf z dyszom 0.3 dobry będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Sorka za odkopanie tematu, ale wybrałem sword fisha jakie farby mi są potrzebne, na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Poszukaj sobie na stronie revella instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Spoko jak ktoś ma liste ,farb to niech poda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Dajcie to, dajcie tamto. Masz numery farb revell: 45 59 67 79 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 dzięki reggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi