mzmichal Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Mam pytanie co do ilości tej warstwy brudu. Czy nie sądzicie, że jest jej za dużo?? Mi odpowiada ta ilość i nadaje mu uroku potwora z bagien. :P Zgadnijcie co to za linka: Użyłem jej na wyciągarce i owinąłem ją ładunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Na pewno wash by mu się przydał - widać to na takich detalach jak np. kanistry - zlewają się w jedno z pojazdem. Plandeka ma trochę za ostry kolor na mój gust, ale może nówka sztuka z magazynu A co do brudzenia - to raczej paćkanie... Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 A mi się nie podoba brudzenie. Jakieś takie podłużne pasy białego-nie wiadomo czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Oprócz wash'a to jeszcze mógłbyś zmienić kolor tej plandeki np. na zielono. Fajne te brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 Kolor plandeki mi odpowiada, kolor zielony nie pasowałby do koloru oliwkowego. Pomyślę jeszcze nad washem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 A ja i tak bym z tą zieloną plandeką po eksperymentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Po prostu popaciałeś to gruba pędzlem i już. Żadnego efektu. I wyrzuć tę ohydną plandekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi