mikemc Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Witam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 dopiero teraz tu trafiłem... malowanie bajera - szczególnie to "cudo" na głowie Mam tylko jedną uwagę - zrób jej jeszcze raz manicure bo całość świetna, a jak wzrok zjedzie na palce to trochę oczy bolą... dłonie mocno odstają malarsko i wg mnie wyglądają teraz jak sztucznie "doklejone" do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 Dzięki za opinię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 ale bajer - podoba sie ale z paznokciami racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi