Grzes1982 Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 Najlepiej coś prostszego, z nowszych form, z elementami foto, chciałbym się spróbować, jakiś niszczyciel albo krążownik, rozważę również flotę US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) Podaj przedział cenowy bo rozrzut od 100 do 1500 PLN Edytowane 16 Listopada 2021 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes1982 Napisano 17 Listopada 2021 Autor Share Napisano 17 Listopada 2021 Na początek tak do 300-400zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Godzinę temu, Grzes1982 napisał: Na początek tak do 300-400zl W takiej cenie kupisz full wypas w sklepie https://www.mojehobby.pl/catalog/Modele-do-sklejania.html?search_attr_1=1%3A700&search_keywords=IJN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes1982 Napisano 17 Listopada 2021 Autor Share Napisano 17 Listopada 2021 Dzięki, to wiem.. jednakże chciałem kupić jakiś zestaw z blaszkami, dlatego pytam na forum, z tego z w moje hobby to tylko te premium z hasegawy są z blaszkami, ale to chyba dość stare modele, zaś do fujimi, na blaszki czekać miesiąc trzeba. Miałem nadzieje że ktoś może poprostu redukuje kolekcje albo coś bez zbytniego czekania.. ale jak nie będzie wyjścia to kupie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 To nie znaczy że do fujimy nie możesz zastosować blach przeznaczonych do Tamki. Wszystko jedno jakie weźmiesz większość i tak pasuje tylko trzeba je dobrze umiejscowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Ja mam na sprzedaż nowe wydanie niszczyciela typu Asashio Hasegawy z dedykowaną blaszką Hasegawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 W dniu 17.11.2021 o 21:48, Grzes1982 napisał: Dzięki, to wiem.. jednakże chciałem kupić jakiś zestaw z blaszkami, dlatego pytam na forum, z tego z w moje hobby to tylko te premium z hasegawy są z blaszkami, ale to chyba dość stare modele, zaś do fujimi, na blaszki czekać miesiąc trzeba. Miałem nadzieje że ktoś może poprostu redukuje kolekcje albo coś bez zbytniego czekania.. ale jak nie będzie wyjścia to kupie w sklepie. mogę mieć blaszki do fujimi do praktycznie każdego modelu w 1-1,5 tygodnia. kwestia wyboru i wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes1982 Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 filipsg - ile za tego minegumo ? bsnt3k - coś wybiore i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 13 minut temu, Grzes1982 napisał: bsnt3k - coś wybiore i dam znać blaszki i modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes1982 Napisano 20 Listopada 2021 Autor Share Napisano 20 Listopada 2021 18 godzin temu, bsnt3k napisał: blaszki i modele Czyli mogę od razu zestaw ? rozumiem że podaje co potrzebuje a ty wyceniasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) model, blaszki, pokłady drewniane. sprawdzam dostępność i wyceniam edit: książki też mogę sprowadzić jeżeli szukasz materiałów i publikacji do jakiegoś projektu Edytowane 20 Listopada 2021 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 Koszty przesyłki kto pokrywa? Średnio koszt przesyłki lotniczej to około 100 zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 Ja pokrywam koszty transportu i naliczeń celnych. Podaję ci kwotę za którą kupujesz to ode mnie do tego doliczasz grosze na wysyłkę paczkomatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi