KKrauz Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 Model sklejony z pudełka. Położone kolory podstawowe przed brudzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Koniecznie przygaś te kolory bo mimo że camo efektowne to w naturze nie było tak intensywne. Szkoda też że szybki zamalowałeś - model dużo przez to traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 24 Listopada 2021 Autor Share Napisano 24 Listopada 2021 Bóbr po łosi i gaszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 dużo lepiej ! dobrze by było jeszcze usunąć farbę z tych zamalowanych wizjerów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 26 Listopada 2021 Autor Share Napisano 26 Listopada 2021 Spokojnie farba zostanie usunięta razem z taśmą maskującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 5 godzin temu, KKrauz napisał: Spokojnie farba zostanie usunięta razem z taśmą maskującą a to przepraszam - nie zauważyłem że tam maskowanie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 27 Listopada 2021 Autor Share Napisano 27 Listopada 2021 6 godzin temu, M.A.V. napisał: a to przepraszam - nie zauważyłem że tam maskowanie masz Miałeś pełne prawo do tego. Brak zdjęć przed malowaniem bardzo się do tego przyczynił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 28 Listopada 2021 Autor Share Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Chyba trochę popsułem. Dołożyłem filtr z żółtego , brązu i beżu. Edytowane 28 Listopada 2021 przez KKrauz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi