cudi Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 (edited) Tamkowa t-62 zawitała do mojej kolekcji Ileż to utrapienia było A wszystko zaczęło się od nie klejącej się gąsienicy.... a wyszło tak że doszły skrzynki na 7.62, koła napędowe od mini art, i gąski z pojedynczych ogniw tejże firmy Działo się.... Edited November 29, 2021 by cudi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorStachu Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Fajny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudi Posted December 2, 2021 Author Share Posted December 2, 2021 (edited) Dziękować W końcu udało mi się dogadać co nieco z aparatem, to dorzucam świeższe fotki Edited December 2, 2021 by cudi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Fajnie wyszedł. Taki nie utytłany w błocie a jednocześnie nie defiladowy pic na wysoki połysk. Parę drobiazgów: - drewniane skrzynki na przednim pancerzu spadły by na pierwszej większej nierówności terenu - belka do wyciągania z błota jest czymś przymocowana? na fotkach nie widzę - przydała by się lina holownicza i antena radiostacji (no chyba że Amba zeżarła albo tankisty propili). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudi Posted December 3, 2021 Author Share Posted December 3, 2021 8 godzin temu, Michal_G napisał: Fajnie wyszedł. Taki nie utytłany w błocie a jednocześnie nie defiladowy pic na wysoki połysk. Parę drobiazgów: - drewniane skrzynki na przednim pancerzu spadły by na pierwszej większej nierówności terenu - belka do wyciągania z błota jest czymś przymocowana? na fotkach nie widzę - przydała by się lina holownicza i antena radiostacji (no chyba że Amba zeżarła albo tankisty propili). Skrzynki zasadniczo pojawiły się żeby zakryć tą paskudną przednią płytę (ta na której są oparte) - teraz jak sobie pomyśle to trzeba ją było w sumie spiłować na gładko... ale będę pamiętać na przyszłość. Co do reszty nie przyszło mi w zasadzie do głowy coś tam kombinować więcej - robię zestawy zazwyczaj jak producent przewidział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts