tomo11 Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Witam, rozpocząłem nie dawno budowę mojego pierwszego drewnianego modelu który jest z prenumeraty Deagostini, jest to dla mnie całkiem nowa materia więc bardzo proszę o rady i sugestie Edytowane 1 Grudnia 2021 przez tomo11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 Cześć. Z tego co wiać w miarę dobrze sobie radzisz. Na pewno na kodze znajdziesz podobne warsztaty i relacje warto tam przegrzebać tematy. Od siebie mogę dodać pytanie/uwagę - czy na pewno te listewki nie powinny iść do końca, instrukcja pokazuje żeby zostawić taką szparę? Tutaj masz jeszcze warsztat na YT https://www.youtube.com/watch?v=2G_41OMVt5M&list=PLxu2zKXhc526d8Lezyh1YPDfxXwi7z85k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo11 Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 Chodzi o te kliny? Jeżeli tak to tak, instrukcja właśnie tak pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 Ciekawa łajba - jak dają ja w częściach do gazetki to pewnie będzie klasyczna wenezuelska telenowela - pod 100 "odcinków" do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo11 Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 Dokładnie 140 numerów, ale na szczęście mam już wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 U Rosjan niedługo będzie wersja z poprawioną rufą, a nie kopiuj wklej Victory https://www.koga.net.pl/grupy/viewdiscussion/1542-santisima-trinidad-nowa-kolekcja-na-wschodzie.html?groupid=4 Tutaj efekt końcowy, który jest lepszy od blaszki robiącej za rufę. Autor udostępnia wszystkie pliki do druku 3d, a jeśli zrobić ładniej ten łuk to efekt będzie nawet lepszy https://youtu.be/AtXFgVHJfpU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 To do góry dnem to szalupa na konstrukcji montażowej? Mógłbyś jeszcze skalę podać w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo11 Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2021 Skala dodana w temacie juz A to do góry nogami do nie szalupa tylko Santisima podczas deskowania pierwszą warstwą listewek dna. Przede mną jeszcze szlifowanie, szpachlowanie i druga warstwa finalna listewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo11 Napisano 11 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2021 Jedna strona zadeskowana w całości i pierwsza próba że szpachlą też już za mną, teraz szlifowanie. ZAŁĄCZNIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo11 Napisano 12 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2021 Już po szlifowaniu... ZAŁĄCZNIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi