Adams M1A1 Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Jak w temacie czy ktoś z Szanownych Kolegów/Koleżanek miał do czynienia z tymi kółkami lub ich innymi wyrobami tzn. jaka jest jakość oraz czy są ugięte ? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 9 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Jak w temacie czy ktoś z Szanownych Kolegów/Koleżanek miał do czynienia z tymi kółkami Witam Mam te koła i nie polecam, nie są ugięte, ale to najmniejszy problem bo opony jeszcze jakoś wyglądają. Felgi natomiast jajowate przynajmniej w moim egzemplarzu. Już chyba lepszy Panzerart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Sorry post pod postem, ale znalazłem jeszcze foty w kompie to wrzucam. Opakowanie z numerem zestawu Reskita, felgi i porównanie do PanzerArt. Ta blaszka to z zestawu Reskit. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Najlepiej takie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Panowie, jest akcja do zrobienie pod tytułem koła do 63095. Jeśli ktoś umie i jest z Krakowa/Katowic i bliskich okolic to mam coś takiego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Ja mam je gotowe już od jakiegoś czasu, ogłaszałem się w dziale giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 Tak mój "produkt" wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi