jakub476 Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Zaczołem ją jakieś 3 miesiące temu. Mimo, że model jeszcze nie skończony dziękuje Walercikowi za hamulce, Bartasowi za opony i Tomcacik'owi za wszystkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Piękna Hondziawa a te światła to już wypas tylko pozazdrościć I kolorek niczego sobie,tarcze ładnie ponacinane. Ogólnie bardzo ładnie się prezentuje i te felgi mmmm.... oczywiście czekam na finish i więcej fotek. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Na razie piknie ci to idzie, czekam na dalsze efekty prac. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Zaciski muszą być pomalowane jeszcze raz. fliper_nx potrzebuje farby do lamp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 Takie coś podebrałem havranowi(znaczek H): Wziołem się dzisiaj za obniżanie i niestety po jednym kole musiałem skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Hej fajna Hondzina.. A nie myślałeś może o zmianie felg na większe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ahh , widze ze straciłes troche krwi na polu bitwy , ale myśle ze sie nie poddasz , a co do felg to moga takie zostać bo całkiem nieźle wyglądają , nie wszyscy sie wożą na 21' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 17 Lipca 2008 Autor Share Napisano 17 Lipca 2008 Tył obniżony: Tak to wygląda od spodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Takie coś wyrosło na masce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Takie coś wyrosło na masce: Mam w związku z tym pytanie - jakiego kleju używasz do tych elementów ? Klejąc takie małe szczegóły do karoserii często niestety udaje mi się uszkodzić lakier na karoserii ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Zapinki mogłeś dać bardziej po bokach i bliżej krawędzi końcowej maski.Bo teraz to wygląda jakby maska była zapinana do jakiejś części silnika a nie do kasty. Ale ogólnie model bardzo fajnie wygląda za co należy się Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Zapinki mogłeś dać bardziej po bokach i bliżej krawędzi końcowej maski.Bo teraz to wygląda jakby maska była zapinana do jakiejś części silnika a nie do kasty. Nie w tym smaochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 zgodzę sie z ccrriiss`em w kwestii zapinek. Ale zauważ ze ten egzemplarz na zdjęciu jest tuningowany przez jakiegoś facia pseudo tuningowca co do modelu to tez uznaję ze należy ci się piffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 No słuchajcie koledzy, nie w każdym aucie zapinki montuje się przy zewnętrznych krawędziach maski. Widocznie w tym samochodzie jest to tak, a nie inaczej rozwiązane. Ode mnie masz nawet cała zgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 myeti, co masz na myśli z tym tuningowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 jakub476, zapewne to, że takie zapinki (a raczej ich imitacje) często są przyklejane na samochody dla zwykłego bajeru. Natomiast w sporcie stanowią zamknięcie maski umożliwiające otwarcie jej z zewnątrz i dość skutecznie zapobiegają przypadkowemu otwarciu podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Wątpie, żeby ktoś kto robi auto w tym stylu (JDM) bawił się w imitacje. Główne hasło to "Function over Fashion". Myśle,że to wcale nie jest złe miejsce maska powinn być trzymana sztywniej. A zdjęcie auto z wlepami J's racing mnie jeszcze bardziej przekonuje. http://www.js-racing.co.uk/universal_page_pics/dc2_type_t_bonnet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Zamontowałem na stałe kolejne koło.;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Patrząc na te zdjęcia białej Hondy, to w porównaniu do Twojego modelu, ma spinki jakieś 10cm bliżej przodu. Ale mniejsza z tym bo teraz to i tak po ptokach. Z rzeczy, które możesz/powinieneś poprawić, to nakładki progów i dokładka tylnego zderzaka. Spróbuj zrobić coś, aby były one kontynuacją przedniego spoilera bo teraz wygląda jak pług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 No ładnie ładnie i widzę że kolejna Hondziawa w przygotowaniu Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Powoli do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 no, no,no Jeszcze dokończ linie podziału markerem bo w niektórych miejscach nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Linie podziału?? Chyba masz na myśli uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 taak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi