SnajperTBG Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Witam. Kupiłem plastikowe gąski od trumpka do pt-76 ale chyba w zestawie brakowało kilku ogniw. Jeśli ktoś ma za dużo i mu zbędne z chęcią odkupię. Pasują też ogniwa od sa-6,zsu 23,luny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 a nie da sie tego odlac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 Z Trumpetera od 2s1 by pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 W weekend mogę sprawdzić, czy zostało mi coś Friulmodela do PT-76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2021 Dzięki Pany za zainteresowanie. Ostatnio mam młyn w job... Otworzyłem swoją lunę i tam są takie same gąski z zapasem więc akurat mi wystarczyło. Z góry dzięki za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Godzinę temu, SnajperTBG napisał: Ostatnio mam młyn w job... Śpisz w nocy,to Ci się nawarstwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi