robertmodelarz Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Mam pytanie jakim klejem sklejać połamane w elementy wydrukowane na drukarce 3-D. Chodzi o połamany kosz do konwersji BRDM firmy Hussar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Cyjanoakrylowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) O ile wiem te części można było reklamować. Było o tym w temacie o zbikach i szakalach. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2021 Godzinę temu, martinello napisał: O ile wiem te części można było reklamować. Było o tym w temacie o zbikach i szakalach. Zareklamowane wymienili, ale starego tego szkoda wyrzucić. do takiego BRDM-2 się przyda. Wersja po modernizacji z koszem na tylnej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 No to zostaje ci cykanoakryl i ew. wklejanie wzmacniających drucików. Ewentualnie zamaskuj miejsce klejenia jakimiś szmatami czy przewożonym wyposażeniem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi