robertmodelarz Napisano 16 Grudnia 2021 Napisano 16 Grudnia 2021 Mam pytanie jakim klejem sklejać połamane w elementy wydrukowane na drukarce 3-D. Chodzi o połamany kosz do konwersji BRDM firmy Hussar. Cytuj
martinello Napisano 17 Grudnia 2021 Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) O ile wiem te części można było reklamować. Było o tym w temacie o zbikach i szakalach. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez martinello Cytuj
robertmodelarz Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Napisano 17 Grudnia 2021 Godzinę temu, martinello napisał: O ile wiem te części można było reklamować. Było o tym w temacie o zbikach i szakalach. Zareklamowane wymienili, ale starego tego szkoda wyrzucić. do takiego BRDM-2 się przyda. Wersja po modernizacji z koszem na tylnej płycie. Cytuj
martinello Napisano 17 Grudnia 2021 Napisano 17 Grudnia 2021 No to zostaje ci cykanoakryl i ew. wklejanie wzmacniających drucików. Ewentualnie zamaskuj miejsce klejenia jakimiś szmatami czy przewożonym wyposażeniem.... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi