Jakub Jastrzębski Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 Willys w skali 1/35, model Revella czyli przepak Italeri. Wersja z M2HB i radiostacją. Figurki Tamiya/Dragon i to co sie znalazło w magicznym pudełeczku z częścimi od czypiontki. Pudełeczko chyba komuś oddam bo nie widze przyszłości dla tej skali w mojej kolecji... nie umiem tego kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haker Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 więc je chętnie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 A co tu trzeba umieć czy nie umieć kleić 1/35. Jak sobie dajesz radę z mniejszą skalą to i tu dasz radę. Nie dziwił bym się gdyby to ktoś powiedział w odwrotnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 Ale wydaje mi się że tylne koła trochę się rozłażą na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2007 Heh, aleście starocia wyciągnęli :P Model skończony, zdążył nawet na konkursie być... i zdążył przestać być całkiem bo mi go koty skasowały, ale, że w przyrodzie nic nie ginie, kolejne dwa Willisy Italeri mam w szafie. Co do pudełeczka to ono już nowego właściciela znalazło więc niestety :( ale w sumie tam nic ciekawego nie było, troszkę broni i takich tam. Imek, co do kół to one na fotce są tylko założone, nie klejone. Gdziesik mam zdjęcia prawie gotowego modelu, potem podlinkuje. A co do skali... cóż taki Willis ujdzie, ale większe pojazdy już dla mnie stanowią chyba zbyt dużą przeszkodę :P Na Willisy się zdecydowałem bo robienie np. Jeepa SASu w 72jce to straszna dziubdzianina. A ja leń jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 1 Lipca 2007 Autor Share Napisano 1 Lipca 2007 Model wyglądał mniej więcej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 No fajnie, fajnie to zrobiłeś . Dobry pomysł z tym niemieckim hełmem na tym, no "słupie" z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Czy mógłbyś przybliżyć technikę tworzenia tak przekonywającej (wręcz proszącą się o opróżnienie) butelki idealnie przeźroczystego płynu w półlitrowej flaszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 1 Lipca 2007 Autor Share Napisano 1 Lipca 2007 Dzięki. Ten słup to rodzaj przecinaka do linek ( taki wynalazek do obcinania głów motocyklistom i kierowcom którzy nieopatrznie opuścili wiatrochron ). Ta flaszeczka... pochodzi z zestawu M113 Academy, w sumie były 3 takie, 3 plastikowe na wodę i 3 nie podobne do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszys Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Świetny model. Wiele dobrego robią liczne detale. Jednak diabeł tkwi w szczegółach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi