Jakub Jastrzębski Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Willys w skali 1/35, model Revella czyli przepak Italeri. Wersja z M2HB i radiostacją. Figurki Tamiya/Dragon i to co sie znalazło w magicznym pudełeczku z częścimi od czypiontki. Pudełeczko chyba komuś oddam bo nie widze przyszłości dla tej skali w mojej kolecji... nie umiem tego kleić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haker Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 więc je chętnie wezmę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 A co tu trzeba umieć czy nie umieć kleić 1/35. Jak sobie dajesz radę z mniejszą skalą to i tu dasz radę. Nie dziwił bym się gdyby to ktoś powiedział w odwrotnym kierunku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Ale wydaje mi się że tylne koła trochę się rozłażą na boki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Jastrzębski Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 Heh, aleście starocia wyciągnęli :P Model skończony, zdążył nawet na konkursie być... i zdążył przestać być całkiem bo mi go koty skasowały, ale, że w przyrodzie nic nie ginie, kolejne dwa Willisy Italeri mam w szafie. Co do pudełeczka to ono już nowego właściciela znalazło więc niestety :( ale w sumie tam nic ciekawego nie było, troszkę broni i takich tam. Imek, co do kół to one na fotce są tylko założone, nie klejone. Gdziesik mam zdjęcia prawie gotowego modelu, potem podlinkuje. A co do skali... cóż taki Willis ujdzie, ale większe pojazdy już dla mnie stanowią chyba zbyt dużą przeszkodę :P Na Willisy się zdecydowałem bo robienie np. Jeepa SASu w 72jce to straszna dziubdzianina. A ja leń jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Jastrzębski Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Model wyglądał mniej więcej tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 No fajnie, fajnie to zrobiłeś . Dobry pomysł z tym niemieckim hełmem na tym, no "słupie" z przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Czy mógłbyś przybliżyć technikę tworzenia tak przekonywającej (wręcz proszącą się o opróżnienie) butelki idealnie przeźroczystego płynu w półlitrowej flaszce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Jastrzębski Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Dzięki. Ten słup to rodzaj przecinaka do linek ( taki wynalazek do obcinania głów motocyklistom i kierowcom którzy nieopatrznie opuścili wiatrochron ). Ta flaszeczka... pochodzi z zestawu M113 Academy, w sumie były 3 takie, 3 plastikowe na wodę i 3 nie podobne do niczego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buszys Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Świetny model. Wiele dobrego robią liczne detale. Jednak diabeł tkwi w szczegółach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts