Jacorro Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Jakich podstawek używacie do malowania, tak, aby nie zamalować wszystkiego wokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Podstawek czy podkładek ? Na pewno coś co nie przepuści farby na biurko , ja sobie kładę jeszcze stary ręcznik . W razie awarii jest o co palce wyczyścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2021 21 minut temu, Hello napisał: Podstawek czy podkładek ? Na pewno coś co nie przepuści farby na biurko , ja sobie kładę jeszcze stary ręcznik . W razie awarii jest o co palce wyczyścić . Chodzi mi o coś co zakryje resztę warsztatu przed farbą lecącą z aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Czyli komora lakiernicza. Najtaniej będzie z kartonowego pudła wyciąć. Ja mam z odpadów plexi zrobioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi