rafau Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Moim zadaniem przy tej figurce jest odmalowanie glowy :). Plik jest ogolnodostepny za jakies grosze wiec niespodziewalem sie szczegółowości jak i dobrego spasowania. Zostala ona przez kogos wydrukowana, sklejona i zmalowana. Ja mam glowe przykleic na stale i poprawic malowanie twarzy i skóry, ewentalnie wzorki na koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2021 Czemu ta szyja odstaje tak...... Okazało sie ze błąd przy wydruku powstal i zaszpachlowana bez docisku. Usunąlem miliputa docisnąlem na imadle, boki szyi mocno przelecialem papierem i jako tako spasowalo się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 Oszlifowane, zaszpachlowane, podklad polozony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Koszula wymalowana przez córke Edytowane 27 Grudnia 2021 przez rafau 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 koszulka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 28 minut temu, M.A.V. napisał: koszulka rewelacja Dzieki, sugerowala sie kadrem z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 No tak jakos wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Popraw może karabinek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Godzinę temu, piotrkur napisał: Popraw może karabinek.. Ja bym go calego odpicowal najlepiej. Ale zlecenie mialem na glowe i koszule. Reszta by wymagala dogłębnego szlifowania, szpachlowania, spasowania. itd. A to juz dodatkowe cebuliony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, piotrkur napisał: Popraw może karabinek.. jestem tego samego zdania teraz wygląda jak gumowy. Myślę że nawet dodanie jakiegoś szarego washa by go troszkę urealniło, chociaż i tak wygląda na trochę słabo zdetalizowany jak na taką skalę EDIT --------------- 2 minuty temu, rafau napisał: Ja bym go calego odpicowal najlepiej. Ale zlecenie mialem na glowe i koszule. jak tak, to nie ma tematu Edytowane 27 Grudnia 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) 17 minut temu, M.A.V. napisał: jestem tego samego zdania teraz wygląda jak gumowy. Myślę że nawet dodanie jakiegoś szarego washa by go troszkę urealniło, chociaż i tak wygląda na trochę słabo zdetalizowany jak na taką skalę EDIT --------------- jak tak, to nie ma tematu Ten figs to wersja mega ekonomiczna. Za grosze :). Balem sie cos wycenic drozej bo myslalem ze pod farbą zero jakiejsc faktury i detali i polegne. Tak szczerze to chcialem zeby córka sprobowała. Lepiej napewno by pomalowala niz bylo do tej pory a i by doswiadczenie zdobyła. Ale jednak pod farbą byla jakas faktura i mnie zaciekawiło. Sam bym sie niespodziewal ze mozna wyciagnąc tyle z tego. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi