MarekModelarz82 Napisano 28 Grudnia 2021 Napisano 28 Grudnia 2021 Cześć forumowicze, modelarze. Kupiłem sobie model pancernika z I Wojny Światowej - niemiecki. Czy jest w Poznaniu ktoś, kto mógłby mnie pokierować w jego budowie i poradził jak go pomalować, żeby był świetnie zrobiony? Mam jakiś tam warsztat (narzędzia, chemia jakaś jest). Zrobiłem już trochę modeli w życiu, ale malowania dobrego nigdy się nie nauczyłem. Kupiłem książkę o modelarstwie, ale nie ma to jak porada doświadczonego modelarza. Będę wdzięczny za waszą poradę. Cytuj
Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2021 Napisano 28 Grudnia 2021 https://modelwork.pl/forum/35-owarsztat/ tu znajdziesz najlepszych modelarzy okrętowych jakich znam, niektórzy pewnie są też z Poznania. Załóż warsztat i buduj. Koledzy pomogą. Cytuj
MarekModelarz82 Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Napisano 29 Grudnia 2021 A jak się ten warsztat zakłada? Czy może najpierw nauczyć się na innym modelu malowania i potem przejść do pancernika? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi