MarekModelarz82 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Cześć forumowicze, modelarze. Kupiłem sobie model pancernika z I Wojny Światowej - niemiecki. Czy jest w Poznaniu ktoś, kto mógłby mnie pokierować w jego budowie i poradził jak go pomalować, żeby był świetnie zrobiony? Mam jakiś tam warsztat (narzędzia, chemia jakaś jest). Zrobiłem już trochę modeli w życiu, ale malowania dobrego nigdy się nie nauczyłem. Kupiłem książkę o modelarstwie, ale nie ma to jak porada doświadczonego modelarza. Będę wdzięczny za waszą poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 https://modelwork.pl/forum/35-owarsztat/ tu znajdziesz najlepszych modelarzy okrętowych jakich znam, niektórzy pewnie są też z Poznania. Załóż warsztat i buduj. Koledzy pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekModelarz82 Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 A jak się ten warsztat zakłada? Czy może najpierw nauczyć się na innym modelu malowania i potem przejść do pancernika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi