Mendziu Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Pokazuje swój drugi model który mam zamiar pomalować . Jest to model firmy Revell w skali 1:32. Czekam na konstuktywną krytyke Początek, podłoga na samym poczatku juz pomyliłem kierunki wolantów oraz dzwigni, więc tu następuje mała improwizacja a tu juz sklejony z bokami oraz wnetrzem Jak już pisałem maluje pierwszy model od paru lat wiec czekam na wszelkie uwagi oraz podpowiedzi P.S. Przepraszam za słabą jakośc zdjec ale robione były komórką. POPRAWIŁEM ZDJECIA PRZEPRASZAM ZA POMYŁKE Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Czerwca 2008 Super Moderator Share Napisano 15 Czerwca 2008 Na zdjęciach coś widać, ale mogłeś je poobracać przed wrzuceniem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendziu Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Jakbyś mógł wrzucić zdjęcie pudełka, bo nie wiem co z tego ma wyjść ale jak narazie wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendziu Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 pudełko jest w dziale In-Box LINK--------->http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=7957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Ano ciekawy Mi się Eurocopter zawsze kojarzył z helikopterem Tiger:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Hmm jak na drugi model to całkiem nieźle Ci to wychdzi. Do czego można się przyczepić, a myślę, że sobie z tym poradzisz to zabardzo błyszczące się fotele i te nieszczęsne drążki oraz przepustnice. Dla kogoś kto choć trochę zna się na wiatrakach wygląda to tak jak by ktoś wkleił w samolocie fotel skierowany do tyłu Ogólnie nie jest źle i cieszę się z kolejnego wiatraka na forum Pozdrawiam i życzę powodzenia P.S. Mógł byś zmniejszać fotki przed ich wstawieniem na forum ? Takie wielkie zdjęcia długo się ładują i generalnie trochę się na tym Opera zacina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Hmm z jakości zdjęć wygląda na całkiem całkiem, a co do foteli to widziałęm ten model gdzie na fotelech pasy zostały zrobione z papieru i sprzączka z drutu. Wyglądało to super, mało pracy a efekt świetny. Może warto by było pomyślec o takiej małej przeróbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi