laser1989 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Witam czy uzyskana faktura elementu gąsienic, nie jest zbyt chropowata i nierówna? Do uzyskania tego efektu użyłem bardzo drobnego piaseczku pozyskanego z Sahary, oraz suchym pędzlem koloru brązowego. Co o tym sądzicie nadaje się czy do poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Za gruba faktura. Całkowicie zatarły się granice pomiędzy ogniwami. Używane gąsienice są właściwie gładkie, nawet w miejscach które się nie stykają z podwoziem. Ale nawet pozostawione jako zapasowe nie rdzewieją aż tak. Zresztą w rzeczywistości nie zerdzewiałyby nabierając tyle na grubości - raczej by traciły. Grubo przesadzony efekt - nadawałby się do odtwarzania głęboko przepalonych tłumików i rur wydechowych czy skorodowanych po pożarze pancerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Wszystko jasne. Wielkie dzięki. Zabieram sie do poprawiania efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Wygląda jak sezamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 A po co z Sahary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Bo o godz 23 tylko taki miałem pod ręką i do tego ten piasek jest tak drobny, że w dotyku jest taki jak mąka, tylko o ostrzejszych krawędziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Laser, skąd piszesz? Z obozu rebeliantów na Saharze Zachodniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Hehehehe, niestety nie pisze z Sahary, ale z Żagania w lubuskim. A piasek przytargałem sobie z wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Lasker, to co ty na wakacjach, na saharze na wojnie byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Kurde, a ja piach z butów po wakacjach roślinności balkonowej dosypuję Ale może dlatego tak przezacnie wierzby rosną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Jeżeli wojna to piekło to tak, wiadomo w piekle jest gorąco na Saharze też. Aby rozwiac wszelkie wątpliwości, bo robimy panowie niezły OT. Na saharze byłem na wypoczynku a nie na wojnie, mieszkam w Polsce (chodź nie wiem do końca)i jako pamiątke przywiozłem sobie w butelce 0,5l (po wodzie niegazowanej) piasek z Sahary. ale żeby rozluźni atmosfere to opowiem pewną anegdotkę związaną z tą wyprawą . Będąc na pustyni mój brat usiadł na piasku i zaczął sobie wytrzepywa z tych własnie sandałów piasek, wstał i znowu miał to samo.:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi