David1717 Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Witam. Chciałbym rozpocząć relację z budowy tzn. renowację SCANII V8 R 500. Malowanie w tak jak w temacie a'la HARRY VOS LOGISTICS, czyli wściekła pomarańcz, a dół czarny jak noc hehehe . Kupiłem tą Scanię jak złomek . Mój najlepszy Kolega ze szkoły Bilonzo zdenerwował się na tą swoją Scakankę i postanowił, że "odpicujemy" ją razem. A więc Bilonzo wziął się za malowanie wszystkiego co na zewnątrz , a ja za rozklejanie i DOT-owanie . Zdjęcia ramy zapodam niedługo, ponieważ nie mogę ich znaleźć - Jest ona malnięta na czarny mat . Koniec gadania, FOTKI : Jak wyglądała: Jak wygląda: Po DOT'cie i ponownym złożenu przeze mnie : Po położeniu przez Bilonza podkładu: Po położeniu pomarańczy, także przez Bilonza : Obecnie prezentuje się tak: Czekamy z Bilonzem na wasze opinie . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truckman Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Czy ja dobrze widzę (fotosik nie otwiera dużych zdjęć), ale gdzie ty zaparkowałęś taką podstawkę do zdjęć (nadkola scani 1:1) ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Wszystko fajnie tylko co to za nie doróbka na łączeniem dachu z dołem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Wszystko fajnie tylko co to za nie doróbka na łączeniem dachu z dołem?? Tak Truckerek, jest to błąd, ale po pierwsze jest to jasny kolor, a po drugie jest to model rozbierany i dużo rzeczy było w nim szpachlowanych. Przykro mi, ale wszystkiego nie da się zatuszować. Pomarańczowy nie jest zbyt życzliwym kolorem... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 A było tam szpachlowanie, bo tak nie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts