David1717 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam. Chciałbym rozpocząć relację z budowy tzn. renowację SCANII V8 R 500. Malowanie w tak jak w temacie a'la HARRY VOS LOGISTICS, czyli wściekła pomarańcz, a dół czarny jak noc hehehe . Kupiłem tą Scanię jak złomek . Mój najlepszy Kolega ze szkoły Bilonzo zdenerwował się na tą swoją Scakankę i postanowił, że "odpicujemy" ją razem. A więc Bilonzo wziął się za malowanie wszystkiego co na zewnątrz , a ja za rozklejanie i DOT-owanie . Zdjęcia ramy zapodam niedługo, ponieważ nie mogę ich znaleźć - Jest ona malnięta na czarny mat . Koniec gadania, FOTKI : Jak wyglądała: Jak wygląda: Po DOT'cie i ponownym złożenu przeze mnie : Po położeniu przez Bilonza podkładu: Po położeniu pomarańczy, także przez Bilonza : Obecnie prezentuje się tak: Czekamy z Bilonzem na wasze opinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Czy ja dobrze widzę (fotosik nie otwiera dużych zdjęć), ale gdzie ty zaparkowałęś taką podstawkę do zdjęć (nadkola scani 1:1) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Wszystko fajnie tylko co to za nie doróbka na łączeniem dachu z dołem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Wszystko fajnie tylko co to za nie doróbka na łączeniem dachu z dołem?? Tak Truckerek, jest to błąd, ale po pierwsze jest to jasny kolor, a po drugie jest to model rozbierany i dużo rzeczy było w nim szpachlowanych. Przykro mi, ale wszystkiego nie da się zatuszować. Pomarańczowy nie jest zbyt życzliwym kolorem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 A było tam szpachlowanie, bo tak nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi