David1717 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Witam. Chciałbym rozpocząć relację z budowy tzn. renowację SCANII V8 R 500. Malowanie w tak jak w temacie a'la HARRY VOS LOGISTICS, czyli wściekła pomarańcz, a dół czarny jak noc hehehe . Kupiłem tą Scanię jak złomek . Mój najlepszy Kolega ze szkoły Bilonzo zdenerwował się na tą swoją Scakankę i postanowił, że "odpicujemy" ją razem. A więc Bilonzo wziął się za malowanie wszystkiego co na zewnątrz , a ja za rozklejanie i DOT-owanie . Zdjęcia ramy zapodam niedługo, ponieważ nie mogę ich znaleźć - Jest ona malnięta na czarny mat . Koniec gadania, FOTKI : Jak wyglądała: Jak wygląda: Po DOT'cie i ponownym złożenu przeze mnie : Po położeniu przez Bilonza podkładu: Po położeniu pomarańczy, także przez Bilonza : Obecnie prezentuje się tak: Czekamy z Bilonzem na wasze opinie . Pozdrawiam Cytuj
truckman Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Czy ja dobrze widzę (fotosik nie otwiera dużych zdjęć), ale gdzie ty zaparkowałęś taką podstawkę do zdjęć (nadkola scani 1:1) ?? Cytuj
Truckerek93 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Wszystko fajnie tylko co to za nie doróbka na łączeniem dachu z dołem?? Cytuj
Bilonzo Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Wszystko fajnie tylko co to za nie doróbka na łączeniem dachu z dołem?? Tak Truckerek, jest to błąd, ale po pierwsze jest to jasny kolor, a po drugie jest to model rozbierany i dużo rzeczy było w nim szpachlowanych. Przykro mi, ale wszystkiego nie da się zatuszować. Pomarańczowy nie jest zbyt życzliwym kolorem... Pozdrawiam Cytuj
Truckerek93 Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 A było tam szpachlowanie, bo tak nie wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi