MayonesEXG7 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Figsy zamówione z ali express z sklepu Resin Store-szkoda, że więcej szkopów nie zamówiłem-bo figurki cenowo zacne.Ale mam inne-kobiece-taki fetysz.Oto batalia-z moją słabą stroną jakie były figurk. Dzięki za warsztat SzymonaP-jego figurki evolution.Wzorowałem się jego zimowych ludkach.Podstawkę też będzie skromnie-chociaż pomysłów mam odgroma-możesię coś zmienić-jak w muzyce.Glossik-wash-matt-cieniowanie garderoby się zrobi.Mankamentem jest fakt-że nie wysłali ręki-jak trzyma pepesze.Coś się wykombinuje starych zestawówFigsy od 12-16 zyla spoko karakany.Czekałem 3 miechy.Perfekto nie jest-malowane Valejkami Model Colors Edytowane 16 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 20 Stycznia 2022 Share Napisano 20 Stycznia 2022 jak na pierwszy raz nieźle, trochę się błyszczy, może lepiej go zmatowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Bede matowił-pierwszy to nie-świeci sie hehe Edytowane 26 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Coraz lepiej Tobie figurki wychodzą i git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Nie aż tak-bez trzeciego oka to i tak w miare-że uda się ryj otworzyć.Baza twarzy to orange brown.Policzki dark flesh, zaczerwienione poliki-flat red Edytowane 22 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Siema Edytowane 24 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Finish-małe korekty lornetki do małych malunków itp.iPepesza lufa się złamała-zrobilem z 3mm hipsu-bez wylotu na lufie-coś drapne nagrzanym nożykiem Edytowane 30 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 pepesza do wymiany niestety mimo dobrych chęci wygląda jak drewniana zabawka. Postaraj się montować figurki na korku od wina, wklejasz w jedną albo dwie stopy drucik i wtedy malujesz, niestety bez tego zdrapujesz farbę z butów. Czy używałeś farby podkłądowej? Zdjęcia są nieostre, postaraj się postawić figurkę (możesz ją przykleić BlueTackiem do czegokolwiek) i wtedy robić zdjęcia, jak nie łapie ostrości, to przestrzeń za figurką zasłaniasz dłonią. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Lutego 2022 Autor Share Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 1.02.2022 o 10:33, SzymonP. napisał: pepesza do wymiany niestety mimo dobrych chęci wygląda jak drewniana zabawka. Postaraj się montować figurki na korku od wina, wklejasz w jedną albo dwie stopy drucik i wtedy malujesz, niestety bez tego zdrapujesz farbę z butów. Czy używałeś farby podkłądowej? Zdjęcia są nieostre, postaraj się postawić figurkę (możesz ją przykleić BlueTackiem do czegokolwiek) i wtedy robić zdjęcia, jak nie łapie ostrości, to przestrzeń za figurką zasłaniasz dłonią. powodzenia Fakt-zauważyłem,że po model color jak łapiesz ludka to chipping-wathering się sam robi-dokoncze jeszcze jak checi wrócą.Pepesza to wygląda jak wyglądaBez podkładówki nie maluje nic-wiadomo musi być.Heinrich się podoba? Edytowane 3 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 2 godziny temu, MayonesEXG7 napisał: Fakt-zauważyłem,że po model color jak łapiesz ludka to chipping-wathering się sam robi-dokoncze jeszcze jak checi wrócą.Pepesza to wygląda jak wyglądaBez podkładówki nie maluje nic-wiadomo musi być.Heinrich się podoba? Jak na pierwszy raz to spoko, niestety figurki w malowaniu są tak samo czasochłonne jak inne modele. Następna wyjdzie lepiej. Mayones z Chassisow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 3 Lutego 2022 Autor Share Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) Chodzi o nazwę miasta? polawalki czy mayonesnazwa Edytowane 3 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 o firmę produkującą gitary Chassis to taki zespół z wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 Tak,mam mayonesa z nazwy z forum 7kę i 6ka yamahy rgx112. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 W dniu 4.02.2022 o 12:10, SzymonP. napisał: o firmę produkującą gitary Chassis to taki zespół z wybrzeża Też grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 W dniu 5.02.2022 o 12:23, MayonesEXG7 napisał: Też grasz? Nope, tylko znam ludzi z Majoneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Lutego 2022 Autor Share Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) Parę osób odeszło Mayo do Skerverssena-Pruszcz Gdański-ich poznałem.Ceny podobobne do Mayo. Edytowane 7 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Października 2022 Autor Share Napisano 7 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi