Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Witajcie, jestem z Wami od niedawna... czytam, obserwuję, często podziwiam... Moja obecność tu jest głównie z tego tytułu, że czuję, że gdzieś utknąłem i z chęcią bym się czegoś nauczył i wysłuchał porad ekspertów co do wykonania modeli. Niechętnie gdyż z lekka doza wstydu mając świadomość, że dłubię sobie czysto amatorsko w końcu dojrzałem by coś swojego pokazać. Chętnie wysłucham Waszych opinii co dadac znienic lub ulepszyć by efekt był finalnie lepszy. Pozdrawiam wszystkich i piszcie śmiało lecz sensownie Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Mnie się podoba. Zastanawiam się tylko czemu kostki na bokach są nierówne? Zestawowe czy dorabiane? W sumie nigdy nie miałem żadnego modelcollecta w łapkach a to chyba całkiem nieźle zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Są żywiczne klejone pojedynczo każda.... Oryginalnie jest cała płytka na fartuch, idealnie równa i płytsza, beznadzieja. Natomiast realie są zupełnie inne.... KONTAKT 1 na fartuchy jest przypinany za pomocą... Dwóch śrub przez co często te fartuchy gumowe wiszą jak chcą... Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 Co do zestawu, całkiem nie najgorsze, pod warunkiem, że kilka rzeczy się przerobi.... Poza tym mają monopol chyba puki co na rosyjskie czołgi.... Trupek się przy nich chowa w tej skali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Dzięki za fotki. Wsio jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 Fotki fotkami.... Zawsze jarałem się sprzętem hamerykanskym do czasu gdy poznałem Rosjanina który mieszka i pracuje tu w Polsce, weterana wojny na Bałkanach, dowódcy czołgu t-72 później t-80. Vovki opowiesci i wspomnienia z dzieciństwa gdy mieszkałem nieopodal sowieckiego poligonu skłoniły mnie do wejścia w temat wschodni i zakupu sporej liczby modeli głównie sowieckich... Same te opowiesci rozpuściły Witki fantazji i planów modelarskich na tyle że sam się sobie dziwię czemu się ograniczałem tylko do sprzętu zachodniego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi