Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Efekty chyba nie do końca skończonego scrachbuildu z elementów plastikowych, rurek,el. Fototawionych, żywicy i innych złomów modelarskich na "modelu"mi-24 amercomu czyli bardziej zabawki... Próba zrobienia z tego modelu na półkę jako ciekawostki z zapasem pt." jak nie wyjdzie to śmietnik... " Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Bikernytzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Fajna ciekawostka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Jest model hasegawy w tym malowaniu Ja zrobiłem Algierską pszczółkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Jest owszem, weź go znajdź, kup! To jest jak totolotek. Twój jest w jednym z dwóch malowań które mi się mega podobają. Śliczny! Ale czy one miały stosowane EWU? Bo to chyba tylko Rosjanie wykorzystywali. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Bo to taka moja licentia poetica... gdzieś widziałem zdjęcie z rozpraszaczami od Mi-35 i taki mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 To już taka wersja "na bogato" Tak czy owak zacny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Twój trudniejszy w robocie, biorąc pod uwagę że z Amercomu robiłem z tego puszyka.... współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 22.01.2022 o 15:58, Mitrandir napisał: Jest model hasegawy w tym malowaniu Ja zrobiłem Algierską pszczółkę Jest jeszcze zestaw żywiczny do zbudowania Mi-35 SuperHind Mk.III - ma w sobie kalki zarówno dla demonstratora jak i algierskiego egzemplarza. Producent oto Scaleworx Resin Models. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez jl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Jak będziesz miał szczęście i pan ci wyśle w ciągu roku... już nie wspominając o cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Ok. Miałem fuksa i kupiłem w Polsce;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 9 godzin temu, jl napisał: Ok. Miałem fuksa i kupiłem w Polsce;) A wyjawisz gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 Fajny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi