KaMi-93 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Witam, chce was prosci o fotki Scani R620 w skali 1:1, poniewaz zakupiłem model Scani R620 Italeri i potrzebne mi sa fotki prawdziwej maszyny zrówno z wnetrza i zewnotrz a takze silnika tapiserki podwozia itp . Z góry dziekuje Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Zewnątrz może być każda Scania R topline a silnik to każde V8. Nie musi być akurat R620, bo R500 tez ma v8 tylko inną moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Wpisz w google scania r zobacz też na stronie scani i na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Chwila w google i jest: Wnętrze: Z zewnątrz: Więcej ciekawych nie znalazłem Wymiary: Silnik (o ile to ten): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Żeby nie było, że italerka nie odwaliła kaszany: najbardziej zbliżona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 orfeusz Silnik dałeś dobry widlasta 8 ale zdjecia i wymiary sią nie tej samej kabiny. Wysokość kabiny w Scania TopLine wynosi 222cm mierzone od tunel'a. A szerokość jest ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaMi-93 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Dziekuje super zdjecia :):) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Tutaj masz Atelierke z idealnie takimi samymi naklejkami i podobnymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 orfeusz, koledze KaMi-93 chyba nie są potrzebne wymiary kabinki highline . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Bilonzo chyba już o tym pisałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Bilonzo chyba już o tym pisałem..... Przepraszam bardzo, nie uraziłem Cię tym przypadkiem??. Jeszcze raz przepraszam... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaMi-93 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Dzieki wielkie za wszystkie odpowiedzi i fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Bilonzo nie spoko, tylko poco się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Cześć!! Powiedzcie jeśli wiecie o co chodzi z tymi literkami SA, czy to jest skrót od czegoś, jeśli tak to co oznacza?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 SA- Spółka Akcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Cześć!! Powiedzcie jeśli wiecie o co chodzi z tymi literkami SA, czy to jest skrót od czegoś, jeśli tak to co oznacza??Pozdrawiam!! A może Scania Atelier??. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 A może Scania Atelier??. Ciekawa interpretacja ale wydaje mi się że to chyba coś innego PS: Kupiłem tą Scanię z Italeri wczoraj za 110zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Źle Ci się wydaje... te literki oznaczają Scania Atelier - czyli specjalną sekcję tuningową Scanii we Włoszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Truckerek93 Było to wkleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 A jednak!! Sekcja tuningowa... interesujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Ja na kompie znalazłem takie foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi